Het gebouw

Het gebouw is in 1996 als polikliniek geheel nieuw gebouwd en is recent ingrijpend verbouwd. Het gebouw bestaat uit 3 vleugels en beschikt over een ruime hoofdentree. De behandelruimten zijn langs de gevels gesitueerd. In de middenzones zijn ruime gangen gelegen met gelegenheid voor wachtruimten. Lichtstraten boven deze gangzones voorzien het gebouw van veel daglicht.

Het verhuurbaar vloeroppervlak is totaal circa 1.870 m2.De gebruiksruimten bevinden zich allen op de begane grond. In de dakopbouw bevinden zich de installaties.

Het gebouw is voorzien van marmoleum vloerafwerking, niet-dragende scheidingswanden, systeemplafonds met verlichting, centrale verwarming middels radiatoren, mechanische ventilatie, centrale sanitaire voorzieningen en een centrale entree met tourniquet.