Locatie

Het gezondheidscentrum is gelegen aan de Dalweg in Soest, de ruime, centrale as in Soest waaraan ondermeer het gemeentehuis, het zwembad en het politiebureau zijn gelegen. In de directie nabijheid van het gebouw zijn woon- & zorgcentrum Molenschot en verpleeghuis Daelhoven gesitueerd.
De Dalweg is per auto zeer goed bereikbaar vanuit Soest en de regio. Soest ligt centraal in de driehoek A1 (Amsterdam-Apeldoorn), A27 (Almere- Utrecht) en de A28 (Zwolle-Utrecht). Vanaf deze snelwegen voeren provinciale wegen naar Soest.
NS stations Soest-Zuid en Soestdijk liggen op circa 1,5 km. Elk half uur is er een treinverbinding met Utrecht CS, reistijd ca. 20 minuten. Vanaf beide stations rijdt buslijn 74 naar bushalte Raadhuisplein aan de Dalweg, op ca. 120 m. van de locatie.
Voor de hoofdentree bevinden zich 25 parkeerplaatsen voor bezoekers. Langs de Dalweg en Graanakker liggen nog vele extra openbare parkeerplaatsen. Achter het gebouw bevinden zich 30 parkeerplaatsen op eigen terrein ten behoeve van de zorgverleners. Het gebouw beschikt tevens over een kleine afsluitbare fietsenstalling.