In het Zorgplein Soest, gevestigd op het Dalplein 61 in de oude polikliniek van Meander MC, hebben zich sinds januari 2014 vele verschillende zorgverleners gevestigd. Nu na 2 jaar zijn bijna alle ruimtes ingevuld en is het tijd om het Zorgplein officieel te openen.

In het Zorgplein zijn vele disciplines vertegenwoordigd, zoals huisarts, tandarts, podotherapeut, fysiotherapeut, verloskundige, buurtzorg, WDH (organisator van nascholingen), huidtherapeut, leverancier van compressiezorg, psycholoog, GGZ-centraal, diëtist, apotheker, laboratorium, specialist in leerproblemen, casemanager dementie (zie kolom voor precisering zorgverleners). Nu 2 jaar later is het tijd voor een feestelijke opening van het nieuwe zorgcentrum in Soest. Deze feestelijke opening zal plaatsvinden op

Zaterdag 6 februari 2016 van 10.00-13.00 uur

Dit feest zal om 10.00 uur van start gaan met het officieel openen van het pand. Iedereen is van harte welkom om in het pand rond te komen kijken en bij alle zorgverleners langs te gaan. Er is van alles te doen deze ochtend, zoals live muziek, een goochelaar en voor iedereen staat er een kopje koffie of thee met wat lekkers klaar. De zorgverleners van het Zorgplein Soest zullen zich aan de Soester bevolking presenteren, uitleggen wat hun werkzaamheden zijn en daarnaast allerlei leuke activiteiten verzorgen. Hierbij valt te denken aan prijsvragen, demonstraties, presentaties, screenings, spellen en quizzen. Voor iedereen is wat te beleven. Vindt u het leuk om te zien wie er in het pand gevestigd zijn en wat de verschillende zorgverleners te bieden hebben, kom dan vooral een kijkje nemen op zaterdag 6 februari.